Izvor: Kurir.rs
09.12.2023 u 16:29
0

SESTRIČINA VOZILA PA SLETELA U KANAL, UJAK POGINUO: Teška saobraćajna nesreća kod Kruševca

Jedno lice je poginulo, a jedno povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas nešto pre 15 sati nedaleko kod Kruševca u mestu Lukavac, nedaleko od crkve u ovom selu.

Kako se saznaje, putničko vozilo „honda“ beogradske registracije je iz za sada nepoznatih razloga, sletelo u kanal pored puta. Vozilo se prevrnulo, devojka je povređena i dezorjentisana, a drugi vozači su su pokušali da pomognu suvozaču.

Na žalost, njemu nije bilo spasa. Reč je o muškarcu starom 55 godina, koji je ujak devojci, koja je vozila „hondu“.

Drugi vozači i prolaznici su pokušali da pomognu nesrećnom čoveku, ali nisu uspeli. Ma licu mesta su ekipe Vatrogasno – spasilačke jedinice i Hitna pomoć, kao i pripadnici Saobraćajne policije.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZRENJANINA: Jedna osoba poginula

– Bio je krvav i potpuno malaksao – naveli su Kruševljani, koji su se zatekli na putu.

– Nažalost, preminuo je vrlo brzo.

Postoji nezvanična pretpostavka da je pas koji se nalazio u kolima uneo pometnju tokom vožnje, koja se završila tragičnim ishodom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter