Izvor:
04.04.2024 u 08:38
0

ŽENA POVREĐENA U BOMBAŠKOM NAPADU: Eksplozivna naprava bačena na kuću u kruševačkom naselju Prnjavor

Ženska osoba povređena je kada je na porodičnu kuću u kruševačkom naselju Prnjavor bačena je eksplozivna naprava, prenosi Radio Televizija Kruševac (RTK). Incident se dogodio sinoć u ulici Jovana Bjelića.

Prema informacijama iz Opšte bolnice Kruševac žena je sa povredama grudnog koša i potkolenice smeštena u jedinicu intezivne nege na hiruškom odeljenju. Navedneo je da je povređena u svesnom stanju, a u toku je detaljna dijagnostika.

Još nije poznato ko je i zbog čega bacio eksplozivnu napravu. Prema nezvaničnim saznanjima kruševačka, policija je odmah nakon eksplozije organizovala potragu za počiniocem, navodi RTK.

Detaljan uviđaj na mestu događaja obavljaju pripadnici Policijske uprave Kruševac i nadležni javni tužilac.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter