Izvor: Kurir
21.04.2024 u 11:03
1

POGLEDAJTE IZBLIZA AKCIJU MUP U NIŠU, BILO JE NAPETO! I njih trojicu koji bez straha ulaze u grotlo, pravo ka bombi

NIŠ – Pripadnici MUP Srbije jutros su u Nišu uspešno, efikasno i brzo izveli akciju neutralisanja bombe koja je zaostala iz NATO bombardovanja 1999.

Čitavo niško naselje Stevan Sinđelić kompletno je evakuisano jer se nijednog trenutka ništa nije prepuštalo slučaju a bezbednost je bila na prvom mestu…

Pogledajte kako je izgledala jutrošnja akcija u Nišu u kojoj su učestvovali pripadnici gotovo svih službi MUP i Sektora za vanredne situacije.

POČINJE NEUTRALISANJE NATO BOMBE U NIŠU! Učestvuje 230 ljudi, pred njima je 430 kg EKSPLOZIVA! Evo kakav je plan

– Bomba na gradilištu u Ulici Aleksandra Medvedeva u Nišu neutralisana je i stanovnici naselja Stevan Sinđlić mogu da se vrate svojim kućama, saopštio je načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.

NATO bomba uklonjena sa gradilišta u Nišu

Prema njegovim rečima, bomba je odneta na lokaciju pored Niša na koju će biti bezbedno uništena pomoću eksploziva.

Najpre će biti položena u rupu i obezbeđena da bi detonacija bila što manja. Sporogorećim štapinom se aktivira i uništi – pojasnio je Čaušić i dodao da je deaktiviranje bombe bilo veoma napeto!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POGLEDAJTE IZBLIZA AKCIJU MUP U NIŠU, BILO JE NAPETO! I njih trojicu koji bez straha ulaze u grotlo, pravo ka bombi”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter