Izvor: Kurir
02.12.2023 u 11:43
0

SMRSKAO MU LOBANJU SEKIROM I OSTAVIO GA NA NJIVI! Završena obdukcija ubijenog Perice iz Negotina, otkriveni užasni detalji

Prema saznanjima iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, obavljena je obdukcija tela Perice Taricića (46) koji je mučki ubijen na svom salašu udaljenom oko tri kilometra od porodične kuće u selu Urovica kod Negotina.

Na glavi je konstatovano više povreda od kojih je jedna bila smrtonosna jer se radi o povredi baze lobanje i mozga, što ukazuje na načinjene teške telesne povrede. Policija je pronašla i oružje, kojim je počinjeno krivično delo, sekiru, koja je data Institutu za sudsku medicinu u Nišu radi utvrđivanja DNK analiza u cilju utvrđivanja daljeg dokaznog postupka“.

„U toku je uzimanje uzoraka za još DNK analiza koje će se upotrebiti u istražnom postupku kojim bi se došlo do saznanja da li se koristilo još neko sredstvo prilikom ovog teškog krivičnog dela ali i mogućnost da li je ili nije učestvovalo i treće lice, sve u cilju dolaska do prave istine u istražnom dokaznom postupku. Sve istražne radnje obavljaju se u Institutu za sudsku medicinu u Nišu“.

„Saslušanje osumnjičenog za ovo teško ubistvo počelo je juče oko 18 časova u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu“, kaže Dragan Pejkić, tužilac koji vodi ovaj slučaj.

Inače, podsećamo u sredu oko 15 časova u selu Urovica kod Negotina dogodilo se monstruozno ubistvo u kome je na mučki način ubijen Perica Taricić (46). Sumnja se da ga je ubio komšija Dušan Trokicić (63) čija je stoka ušla na Pericin salaš i nakon svađe koja je nastala, Dušan je sekirom izmasakrirao nesrećnog čoveka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter