Izvor: SRPSKA INFO
01.03.2024 u 18:14
0

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U DOBOJU: Osumnjičena ćerka (14) izjavama i ponašanjem sve šokirala

Uloga maloletne ćerke (14) u stravičnom ubistvu oca Saše K. daleko je složenija nego što se moglo i pretpostaviti u prvim trenucima istrage, a njeno ponašanje šokiralo je istražitelje, ali i stručne radnike.

„Iako se ipak radi o detetu, maloletnoj ćerki žrtve, jako nas je iznenadilo što nije pokazala nikakve znakove empatije, odnosno da joj je žao zbog onoga što se dogodilo njenom ocu“, otkriva do sada nepoznate detalje slučaja koji je šokirao Republiku Srpsku i region izvor

U okviru istrage teškog ubistva Saše K, maloletna ćerka je saslušana pred psihologom i stručnim radnicima koje je iznenadila hladnokrvnost devojčice od 14 godina. Maloletnoj ćerki ubijenog koja je označena kao saizvršilac u teškom krivičnom delu produžen je pritvor rešenjem Osnovnog suda u Doboju koji je nadležan za vođenje postupka protiv osumnjičene s obzirom da se radi o starijoj maloletnici. Istovremeno, istraga i dalje ide u pravcu utvrđivanja odgovornosti ko je konstantno nabavljao lek “treana“ jačine 10 mg kojim je duži period trovan ubijeni Saša K.

Upravo se ćerka ubijenog sumnjiči da je ocu u limunadu sipala lek ”treana”, čime ga je neposredno pre ubistva omamila. Ovaj deo će kako saznaje Srpskainfo takođe biti jasan nakon što se otklone svi problemi sa IZIS-om u Doboju.

Teško ubistvo

Podsetimo, za krivično delo koje je kvalifikovano kao teško ubistvo i za koje se može izreći doživotna robija osumnjičeni su Sašina supruga A. K. i njen ljubavnik D. L, kojima je Okružni sud u Doboju produžio pritvor za još dva meseca. Njih dvoje su osumnjičeni da su kao saizvršioci, zajedno s maloletnicom, počinili teško ubistvo na podmukao i svirep način.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter