Izvor: happy
03.02.2024 u 18:07
0

ISPLIVAO ŠOK DETALJ IZ ISTRAGE SAŠINOG SVIREPOG UBISTVA: Evo gde su bile ćerke posle pronalaska očevog TELA

Ćerka ubijenog Saše, Tamara K. rekla je da su nakon otkrivanja zločina dve ćerke Saše i A. K. bile odvedene kod njene sestre

Svirepi zločin koji je šokirao region, dogodio se 30. januara u Doboju kada je Sašu K. (46), kako se sumnja, ubila žena sa kojom je godinama bio u vanbračnoj zajednici, A. K. (33), uz pomoć ljubavnika D. L. (19).

Sašina i A. K. maloletna ćerka (15) uhapšena je zbog sumnje da je pomagala u ovom zločinu. Njoj je određen maloletnički pritvor do 30 dana.

Sada je isplivao još jedan šokantan detalj.

Ćerka ubijenog Saše, Tamara K. rekla je da su nakon otkrivanja zločina dve ćerke Saše i A. K. bile odvedene kod njene sestre. Ako se pogledaju satnice, može se zaključiti da su devojčice gotovo celu noć bile same u kući.

„Nakon toga je ova od 15 godina uhapšena, a mlađa je poslata u dom“, kazala je T.K.

Iz Okružnog suda u Doboju su saopštili juče da je sestra osumnjičene V. M. kupila tablete „treana“ jačine 10 mg na molbu osumnjičenih, te potvrdili da je V. M. trenutno svedok u ovom slučaju.

„Dakle, žena sa ljubavnikom mesecima truje muža i na kraju ga ubije na monstruozan način. Na sve to, ispostavi se da joj je tablete kupovala sestra, a nakon otkrivanja zločina, njihove dve maloletne ćerke smeste upravo kod sestre osumnjičene. Saša takođe ima sestru, zašto nisu odvedene kod nje, a ne kod sestre žene koja je osumnjičena da je na brutalan način ubila muža. Užasavajuće će biti ako se ispostavi da su devojčice bile upravo kod ove sestre koja je nabavljala lijekove. Bože sačuvaj, zaista se nadam da nisu bile kod nje, naročito zbog mlađe ćerke“, kaže izvor.

Kao srodnik okrivljenog po krvi, sestra A. K. nema obavezu da svedoči protiv nje i otkrije kako, zašto i zbog čega je dostavila tablete, te da li je bila upućena u monstruozni plan ubistva Saše K.

Dobojlije u strahu

Meštani ističu kako ne pamte ovakav slučaj u njihovom gradu i da ne mogu verovati da nekom može pasti na pamet da uradi nešto ovakvo. Oni koji su poznavali ovu porodicu kažu da im je najveći šok bio to da ga je, u stvari, ćerka trovala.

„U strahu smo, kako ne bismo bili? Ne možemo da verujemo da neko može biti spreman na ovako nešto. Saša je bio dobar, porodičan čovek. Ovakav zločin smo videli samo u filmovima. Nikad ne znaš ko je kakav i sa kim živite pod istim krovom“, kazali su potreseni meštani.

Okružni sud Doboj

Prema zvaničnom saopštenju Okružnog suda u Doboju maloletna ćerka (15) Saše K. je kobne večeri ocu u limunadu sipala izmrvljene tablete „treana2.

„U nameri da liše života S.k: 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloljetna A. K. usitnila veći broj tableta naziva ‘treana’ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V. M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gde je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu“, saopštio je Okružni sud u Doboju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter