Izvor: Informer
02.04.2024 u 11:26
2

ŠOK! OTKRIVENO ŠTA JE DANKINA MAJKA GUGLALA NA TELEFONU: Ovo niko nije očekivao! Zašto je istraživala odgovornost za krivična dela?

Nakon veštačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno pre nestanka deteta guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije.

Ivana Ilić je na internetu pretraživala granični prelaz Kladovo-Turnu-Severin. Takođe, majka deteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična dela.

Podsećamo, potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala u utorak, 26. marta u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini deteta, nažalost, još nema.

POTRAGA ZA DANKOM UŠLA U OSMI DAN: Istraga proširena na Austriju, cela Srbija čeka DOBRE VESTI!

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Ekipa Kurira je i danas na terenu, potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju!

Građani širom regiona koji sa zebnjom čekaju vesti da je devojčica nađena, posebno su pogođeni snimom iz Beča na kojem se, u pratnji dve Rumunke, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku. Interpol je rasposao žutu poternicu za Dankom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ŠOK! OTKRIVENO ŠTA JE DANKINA MAJKA GUGLALA NA TELEFONU: Ovo niko nije očekivao! Zašto je istraživala odgovornost za krivična dela?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter