Izvor: Alo.rs
15.12.2022 u 11:10
0

SRBI U HRVATSKOJ GAJILI MARIHUANU: Policija im pronašla 859 stabiljki i raznu opremu

Daruvarska policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije koji su u jednoj kući na području Daruvara, u Hrvatskoj, u improvizovanoj laboratoriji, uzgajali čak 859 stabljiki marihuane.

PAO DILER U PANČEVU: Pronašli mu MDMA i marihuanu

U kući je pronađena i razna oprema za kontrolisani uzgoj poput ventilatora i termostata kojima se održavala potrebna temperatura za uzgoj, zatim mehanizam za navodnjavanje i slično. O pronalasku marihuane i hapšenju policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvestila je na svojim internet stranicama, prenose mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Juče, 13. decembra, policijski službenici Policijske uprave Daruvar i Službe kriminalističke policije naše policijske uprave su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim i 21-godišnjim državljanima Republike Srbije zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opijnih droga – saopšteno je.

Naime, sumnja se da su njih dvojica u jednoj kući u okolini Daruvara uzgajali indijsku konoplju u indoor uslovima.

– Na osnovu sudskog naloga obavljena je pretraga porodične kuće i drugih prostorija, a pretragom je pronađeno i od osumnjičenika oduzeto 859 stabljika indijske konoplje tipa marihuane u različitim fazama uzgoja, kao i razna oprema za indoor uzgoj (ventilatori, termostati, šprice i dr.). Obojica su uhapšeni i uz krivičnu prijavu predati pritvorskom nadzorniku naše policijske uprave – navela je hrvatska policija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter