Izvor: ALO
13.04.2024 u 13:56
0

STRANKINJA (33) PROTERANA NA 5 GODINA IZ SRBIJE: Evo šta je uradila

Žena (33) iz Kirgistana proterana je na 5 godina iz Srbije

Treći osnovni sud u Beogradu potvrdio je danas sporazum zaključen između Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i D. A. (33), rođene u Bišketu, u Kirgijskoj Republici, koja je proglašena krivom jer je 10. aprila u Surčinu izvršila krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

MUŽ I ŽENA SE POSVAĐALI ZBOG POLITIKE, PA NASRNULA NA NJEGA: Verovali ili ne, razbila mu je glavu ovim!

 

Njoj je izrečena uslovna osuda na taj način što je sud utvrdio kaznu zatvora od osam meseci i odredio da se ovako utvrđena kazna zatvora neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku proveravanja od tri godine ne izvrši novo krivično delo, osuđena je na plaćanje novčane kazne u iznosu od 20.000 dinara, a sud je izrekao i meru bezbednosti proterivanje stranca u trajanju od pet godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter