Izvor: TELEGRAF.RS
02.09.2023 u 11:23
0

STRAŠNI DETALJI POŽARA U BEOGRADU: „Ležao je na krevetu, nepokretan, ćerka ga izvukla, dete se nagutalo dima“

U porodičnoj kući u beogradskom prigradskom naselju u požaru je teško povređena jedna osoba, a najmanje jedna se nagutala dima. Povređen je muškarac koji je bio nepokretan i kome je, kako se saznaje, vatra zahvatila dosta kože. 

Čovek je ležao u krevetu, imao je gangrenu. Kako kažu svedoci, veruje se da je požar izazvala cigara.

UŽAS U BEOGRADU: Gori porodična kuća, ima više povređenih

Ćerka je uletela, videla je dim, verovatno cigara ostala, ona ga je izvukla na pod koliko je mogla. Isprskala je vodom, izvukli ga. Međutim, ona je imala i decu gore, troje njih, uplašila se za njih, da nisu gore, jer je bilo puno dima. Svi su dobro, izašli su pre nje. Najgore je prošla najmlađa unuka, nagutala se dima, ide u prvi, drugi razred – rekle su komšije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter