Izvor:
14.10.2016 u 13:45
0

SUĐENJE ZA UBISTVO NOVINARKE: Biljana Jeftić, optužena za monstruozan zločin: „Ubila sam je bez razloga“

Jaroslava Dobrenov Dugošija (77), penzionisana novinarka Radio- televizije Vojvodine, izbodena 20 puta.

NE znam zašto sam to uradila! Noćima i danima razmišljam, i ne mogu da shvatim zbog čega sam je napala. Nisam imala razlog. Ona me je prijatno i fino dočekala, nije me provocirala. I dok je moja ćerka kod nje stanovala, imale smo lep odnos. Jako mi je žao, kajem se što sam to uradila. Sramota me je pred njenom i mojom porodicom.

Ovo je izjavila Biljana Jeftić (50) iz Stejanovaca, kod Rume, na početku suđenja u Višem sudu u Novom Sadu, zbog ubistva Jaroslave Dobrenov Dugošija (77), iz Novog Sada. Ona je optužena da je 9. februara ove godine u kući u Ulici Nikole Tesle 15 ubila penzionisanu novinarku Radio- televizije Vojvodine.

I taj dan, 9. februara, nije bilo svađe među nama kada sam došla – kazala je Jeftićeva, dodajući da je nije zanimalo žrtvino materijalno stanje. – Njen mobilni telefon sa stola sam zgrabila ne da bih stekla korist, već da ona ne pozove nekoga i kaže da sam je napala.

Optužena je rekla da Jaroslavu nije napala nožem kako se navodi u optužnici. Po njenim rečima, starici je povrede nanela flašom i drvetom koje je bilo u sobi. U optužnici se navodi da joj je zadala 20 uboda.

Ne znam koliko sam joj ubodnih rana nanela – branila se optužena, dodajući da je polomljenom flašom i drvetom žrtvu udarala u leđa i u predelu vrata.

Nastavak suđenja je zakazan za 25. novembar, kada će biti saslušani veštaci medicinske struke.

Biljana ćerka Nikolina Jeftić, privilegovani svedok na jučerašnjem glavnom pretresu izjavila je da ostaje pri iskazu datom u istrazi.

Nisam u stanju da svedočim – kratko je rekla Biljanina ćerka.

Novosti.rs
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter