Izvor: TELEGRAF
01.11.2023 u 12:31
0

SVE PRIZNAO: Evo koja kazna čeka crnogorskog biznismena koji je pretukao prostitutku iz Kine u hotelu

Crnogorski biznismen Kristijan D. koji je pretukao kinesku državljanku sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, nakon čega je osuđen uslovno na godinu dana zatvora sa rokom provere od tri godine, rečeno je za medije iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Njemu će biti zabranjeno da naredne dve godine doalzi u Srbiju.

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni Kristijan D. je krivično delo koje mu se stavlja na teret počinio, 5. oktobra ove godine, na Savskom vencu, u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. zbog pružanja seksualnih usluga za novac, da bi potom kada je ista došla u apartman imali seksualne odnose, a u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide, zbog čega se osumnjičeni razbesneo jer nije završio seksualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili.

Žena je zadobila lake telesne povrede.

MOTIV JOŠ NEPOZNAT: Mesec dana od zločina u Niškoj Banji, a i dalje samo dečak ubica zna zašto je ubio najboljeg druga

Nenad Černoš, predsednik humanitarne organizacije „Srce za komšiju“, spasao je državljanku Kine L.Y. koju je crnogorski državljanin Kristijan D. pretukao i davio, a potom hteo da baci kroz terasu sobe u poznatom hotelu u centru Beograda. On je, kako kaže, išao tim delom grada da završi posao, obzirom da radi i kao kurir, čuo je galamu i odmah se zaputio ka Lominoj ulici.

– Tog momenta kada sam video šta se dešava to je bila moja odgovornost. Nisam razmišljao ni ko je taj muškarac, ni šta je, samo mi je bilo u glavi da se spasi život te žene. On treba da mi bude zahvalan što sam ga sprečio da je ubije, da ne ode doživotno u zatvor i nadam se da će posle ovoga opametiti. I poenta ove priče nije da sam ja heroj, nego da ne zatvaramo oči kada vidimo tako nešto, nego da pomognemo i da se nađemo jedni drugima – rekao je Nenad Černoš.

Čuo sam vrisku i rešio da odem tamo. Bilo je mnogo ljudi, svi su vikali, „pusti je“, „ubićeš je“… mnogo njih se okupilo, izašlo na terase, bio je opšti haos. Omdah sam izašao iz kola i utrčao u hotel. Sa mnom je potrčao još jedan mladić. U trenutku kada smo uleteli, čuo se pucanj, nismo znali šta se dešava, ko puca. Ispostavilo se da je reč o komšiji koji je hteo da ga uplaši. Lupao sam na vrata, otvorio je i odmah počeo da se pravda. Pričao je da ga je pokrala, da mu je uzela dokumenta, pare. Bio je skroz go i sav krvav. Kada sam mu rekao da pođe, da sačekamo policiju, počeo je da beži. Ja sam lupao na vrata, ona je otvorila. Bila je jedva živa. Izašla je iz sobe i samo je pala na pod hodnika. Kada smo videli da je živa, potrčali smo za njim, tada je već stigla policija – rekao je on za naš portal.

Za kraj je još jednom naveo da je „važno da budemo tu jedni za druge“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter