Izvor:
01.06.2024 u 19:58
0

TERORISTA OVK UHAPŠEN NA PRELAZU MERDARE: Osumnjičen za ratni zločin i otmice srpskih policajaca OGLASIO SE MINISTAR DAČIĆ

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas, popodne, na administrativnom prelazu Merdare, uhapšeno lice koje se sumnjiči za ratni zločin protiv civilnog stanovništva na Kosovu i Metohiji.

„Danas popodne na administrativnom prelazu Merdare uhapšeno je lice koje se sumnjiči za ratni zločin protiv civilnog stanovništva na Kosovu i Metohiji.

Reč je o Tefiku Mustafi, koji je kao pripadnik OVK naveden u izjavama svedoka kao učesnik u otmici policajaca Gorana Marinkovića, Živojina Pavića i Predraga Miloševića koja se dogodila 19. juna 1999. godine na magistralnom putu Priština-Gnjilane, kod mesta Labljan, nakon čega im se gubi svaki trag.

Lice će biti predato Tužilaštvu za ratne zločine“, izjavio je ministar Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter