Izvor: Novosti
30.01.2021 u 18:54
0

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KRALJEVA: Sudarila se tri vozila!

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

PROČITAJTE  JOŠ

VOJSKE SVETA: Od onlajn regrutacije, do veoma strogih pravila (VIDEO)

KRAĐA NA VRAČARU: Uhapšen muškarac pod sumnjom za otimanje novčanika, telefona i povređivanje žene (61)

ISTINA MALE MINUTAŽE: Parker otkrio zašto Mitrovića drži na klupi

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se u subotu, oko 17 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u mestu Bojanići na Ibarskoj magistrali, nedaleko od rudarske varošice Ušće, na deonici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno pet osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama, pravi saobraćajni karambol dogodio se kada je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, najpre došlo do kontakta između „sitroena“ albanskih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca Kraljeva prema Raški i „bmv“ registrovanog na Smederevsku Palanku koji je dolazio iz suprotnog pravca a na koji je potom naleteo „reno“ kraljevačke registracije.

OVO MORATE ZNATI

HOROR U HRVATSKOJ: Posle ubistva – MASAKR! Na ulicama specijalci sa dugim cevima! (VIDEO)

Falko: Boriću se za Zvezdu

BOMBA IZ SUDA! Vanredna emisija “Iza brave” zbog svedočenja sudije! (VEČERAS u 20.50)

Ovom prilikom povređeno je pet osoba koje su sanitetima prevežene u obližnje zdravstvene ustanove gde su i zbrinute, a o intenzitetu udesa najbolje govori podatak da je od siline udarca iz smrskanog „sitroena“ bukvalno izleteo motor.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

A, više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter