Izvor:
02.02.2018 u 19:21
0

TEŠKE TRAGEDIJE ZADESILE GRAD: Drugo samoubistvo u Jagodini, ovog puta žena!

Posle samoubistva doktora Olivera Miloševića koji je prekjuče pronađen obešen, juče se u Jagodini desilo još jedno samoubistvo. Ž.D. (85) iz Jagodine izvršila je samobistvo na međunarodnoj pruzi na železničkom mostu kod Jagodine juče oko 15.30, javlja Infocentrala.

Prilikom nailaska voza, prema rečima mašinovođe, žena je legla na šine.

Oliver Milošević (45), poznati jagodinski lekar i profesor na Višoj medicinskoj školi u tom gradu pronađen je mrtav u svom stanu u Jagodini.

Prema našim saznanjima nesrećnog lekara pronašao je u stanu koji se nalazi nedaleko od policijske stanice Jagodina njegov brat, a prema prvim indicijama reč je o samoubistvu.

Kako saznajemo lekar je živeo sam u stanu gde je pronađen obešen, bio je razveden i iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter