Izvor:
24.04.2017 u 17:37
0

TROSTRUKI UBICA UBIO SE U CRKVI, LEŠ JOŠ U PORTI: Novi detalji horora u Bariču!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/policija-02.jpg?m=1487489490

Božidar D. (76), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu teško ranio. Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve.

Prema pisanju medija, tragediji je prethodila rasprava oko antenskog kabla za televizor!

Božidar je prvo na ulici ubio šuraka, a potom je upucao sina i snaju. Tada je krenuo da ubije svoju suprugu, koja je krenula da beži u kuću svojih roditelja. Božidar ju je sustigao i upucao.

Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić kaže da je zločin počinjen pištoljem za koji je Božidar imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

"Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina", kaže Lazić.

Pripadnici MUP-a su na terenu i u toku je uviđaj, rekao je Lazić.

Leš ubice još se nalazi u porti crkve!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter