Izvor: Alo
11.12.2023 u 16:26
0

TUGA! SAHRANJEN MLADIĆ KOGA JE MAJKA ZAPALILA: Na groblju u Srpskoj Crnji zavladao muk

Aleksandar Tomin (26), kojeg je majka Smilja M. (44) polila benzinom i zapalila, sahranjen je danas u Srpskoj Crnji.

Nesrećni momak se nedelju dana borio za život u bolnici u Novom Sadu, ali lekari nisu uspeli da se izbore sa teškim posledicama koje mu je načinila jaka vatra.

Kako smo ranije pisali, kobnog 2. decembra Smilja je, navodno, u kući svog prijatelja polila benzinom sina, koji joj je došao u posetu, a onda ga zapalila.

Momku je izgorelo više od 50 odsto kože i zadobio je velike povrede na plućima.

Lekari su se nedelju dana borili za njegov život, ali je on, ipak, preminuo.

Sahrani Aleksandra prisustvovali su njegovi prijatelji i sedmoro rođenih braće i sestara, koje je njegova majka dobila sa sedam različitih očeva.

Niko nije imao snage da održi oproštajni govor za pokojnika, a grobljem su se prolamali jecaji tužnog skupa, koji nije mogao da veruje da je majka mogla odvede sopstvenog sina u smrt.

– Aca mi je bio prijatelj, ma, bio mi je kao brat. Dnevno smo provodili više od 12 sati, a sada ga nema više. Ubila ga je ona koju je najviše voleo i uvek branio. Ona će sad da dobije maksimalno 20 godina robije, dok će Aca zauvek da truli pod zemljom – ispričao je nedavno za Alo! Acin prijatelj i poslodavac, Anton Jovanović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter