Izvor: Telegraf.rs
11.12.2023 u 16:01
0

SVEDOK OTKRIO KAKO I KADA JE UPOZNAO ZDRAVKA RADOJEVIĆA: Nastavlja se suđenje klanu Veljka Belivuka

Prema navodima iz optužnce, pripadnici ove grupe su, nakon što su ubili Radojevića, uzeli nekoliko njegovih automobila i prodali ih.

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je saslušanjem svedoka nastavljeno suđenje organizovanoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Prvi je svedočio Petar I. koji je kako tvrdi belog „mercedesa gle“ prodao Vojkanu M., koji je kasnije taj automobil prodao Zdravku Radojeviću kojeg su, kako se sumnja, ubili pripadnici ove grupe.

DANAS NASTAVAK SUĐENJA BELIVUKU I MILJKOVIĆU: Svedoči mladić kojem je banda ukrala skupocene automobile

Na pitanje da li je dobro poznavao Radojevića, Petar I. je rekao da ga zna iz viđenja, odnosno sa kockanja, kartanja.

Petar I. je ispričao da je on to vozilo kupio 2019. godine, da ga je prodao Vojkanu M. koji ga daje zbog kamate Radojeviću, a zatim je u novembru 2020. godine došao Milija Z. i rekao da je on kupio taj auto, te su napravili ugovor o poklonu.

Punomoćnik oštećene Marijane Krstović, Jelena Stojić rekla je da ne razume kako je mogao javni beležnik da zaključi taj ugovor kada je tada već bio prijavljen nestanak Radojevića i automobila

Miljković je pitao svedoka od kad poznaje Radojevića i čime se bavio on, na šta je Petar I. rekao da ga je upoznao 2020. godine, da je kockao i da je davao pare na kamatu, a kako tvrdi i Vojkan M. je od njega uzimao pare na kamatu.

Prema navodima iz optužnce, pripadnici ove grupe su, nakon što su ubili Radojevića, uzeli nekoliko njegovih automobila i prodali ih.

Sledeći svedoči Igor A., Radojevićev poslovni saradnik.

Na početku suđenja postupajući sudija je rekla da je Apelacioni sud ukinuo rešenje o razrešenju advokata Mirjane Vasiljević koja je bila izabrani branilac Marka Andrića, ali je sudija ponovo donela istu odluku o razrešenju danas jer je kako sudija tvrdi, optuženi Andrić otkazivanjem punomoćja advokatu zloupotrebljavao svoja prava, zbog čega je došlo do odugovlačenja i odlaganja postupka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter