Izvor: BSC HAPPY/AVAZ
20.08.2023 u 10:44
0

U GRADAČCU RADILA „PO KAZNI“: Policajka Dženana prebačena iz Tuzle zbog druženja sa kriminalcima (FOTO)

Nije se družila samo s ubicom Sulejmanovićem, već i s ostalim osobama iz kriminalnog miljea, poput izvjesnog Sadana M.

Policajka PU Gradačac Dženana Selimović suspendovana je zbog kontakata s trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

Međutim, policija ima dokaze (fotografije) da je ona imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, poput izvesnog Sadana M.

Sa nekima od njih objavljivala je i forografije na Instagramu, pišu lokalni mediji.

NOVI DETALJ ZLOČINA U GRADAČCU: Evo gde je bio UBICA pre krvavog pira i šta je PREUZEO tog jutra

Nakon što je obznanjeno da je Dženana Selimović imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, usledila je odluka MUP-a TK da se ona suspenduje.

Kako su mediji u početku naveli, ona je bila i u vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, a što je ubijena Nizama Hećimović, nevenčana supruga ubice Sulejmanovića sumnjala i zbog čega je dobijala batine kada god bi ga upitala za odnos sa Dženanom.

Kako sada mediji otkrivaju sada otkriva da je policijska karijera „prljave“ policajke Dženane Selimović i ranije kompromitovana, kao i da je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji trebaju da štite i sprovode zakon.

Dženana Selimović je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premeštena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, koje pokazuju da je Selimovićeva imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter