Izvor: BLIC.RS
31.08.2023 u 14:46
0

UBICA BIO PEDOFIL? Telefon Nermina Sulejmanovića otkrio šokantne podatke!

I dok se čeka da neko preuzme telo monstruma Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubice iz Gradačca, koje je već 19 dana u hladnjači u Tuzli, istražioci Federalne uprave policije (FUP) otkrili su nove šokantne podatke o ubici.

Naime, tri istražioca Odeljenja za sajber kriminal ove policijske agencije otkrila su tokom istrage da je ubica Sulejmanović bio umešan u pedofiliju, pišu lokalni mediji.To je otkriveno u istrazi na osnovu ubicinog Fejsbuk profila i računa na društvenim mrežama.
Istražioci su pronašli fotografije maloletne dece koje je Sulejmanović slao pojedinim osobama. Imao je i saradnike. Tačnije, tri osobe su bile uvezane u lanac pedofilije zajedno sa Sulejmanovićem, a pripadnici policijskih agencija već imaju njihove podatke. Istraga je pokazala da je Sulejmanović razmenjivao fotografije dece 2019. godine, o čemu je obavešten MUP Republike Srpske. Njegov profil je okarakterisan je kao profil koji delom sadrži pedofilski sadržaj. Sada je o svemu obavešteno i Tužilaštvo TK.

I ON PRAVIO SPISAK ZA LIKVIDACIJU: MANIJAK IZ TRGOVIŠTA MALTRETIRAO PORODICU pa PREŠAO na ŽENU!

Prošlo je 19 dana od stravičnog zločina i otkako se telo ubice nalazi u hladnjači, a još se niko nije javio da ga preuzme. Nerminov otac Fikret, koji ga se odrekao, ranije je rekao da misli da će Nermina sahraniti njegovi „krimosi“.Međutim, zahteva za sahranu nema. Čeka se i saglasnost porodice. Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović. Osim nevenčane supruge, usmrtio je i Denisa i Đengiza Ondera, a ranio je tri osobe.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter