Izvor: telegraf.rs
28.12.2023 u 17:34
0

MANIJAK PIPKAO MALOLETNICU: Pedofil iz Beograda dobiće malu kaznu

Protiv D.M. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo optužni predlog zbog postojanja opravdane sumnje da je tokom juna meseca 2023. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje na taj način što je neprimereno dodirivao maloletnu oštećenu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog pretresa izvedenih dokaza okrivljenog proglasi krivim.

STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE U ŽITORAĐI: Staricu pretukao i silovao, ali NIJE tu STAO

Preporuka je i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od ne manje od tri godine, te da mu izrekne meru bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom u trajanju od tri godine računajući od dana pravosnažnosti presude, s tim da se vreme provedeno na izdržavanju kazne zatvora ne uračunava u vreme trajanja ove mere.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter