Izvor: informer.rs
28.12.2023 u 18:26
0

TUGA U OKOLINI ŠAPCA: Umesto na rođendan, idu mu na sahranu

Dušan J. (20) nastradao je u strašnoj saobraćjnoj nesreći koja se dogodila u Cerskoj ulici u mestu Varna kod Šapca, a da tragedija bude još veća nastrdao je dve nedelje pred svoj rođendan.

Kako su mediji ranije izveštavali, saobraćjna nesreća dogodila se rano jutros oko 4 sata kada je kako se sumnja Dušan usled neprilagođene brzine kretanja sleteo sa puta u kanal.

– Pretpostavlja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je automobil kojim je upravljao Dušan iz smera Tekeriša ka Šapcu izleteo iz krivine. Tom prilikom prešao je u suprotnu traku i kako se pretpostavlja udario je u kanal ali ni tu se nije zaustvio automobil je , sudeći po tragovima ponovo izašao na put isprevrtao se i ponovo je automobil upao u kanal za odvod vode. U toku prevrtanja sumnja se da je nesrećni Dušan ispao iz vozila kroz zadnje staklo i da je i sam upao u kanal. Tom prilikom zadobio je povrede usled kojih je preminuo na mestu nesreće – rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića.

STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE U ŽITORAĐI: Staricu pretukao i silovao, ali NIJE tu STAO

Kako je rekao Dušan je iz mesta Bojića i ne zna gde je bio ali sumnja se da je uzrok jezive tragedije brzina kretanja.

– Nažalost Dušan je nastradao dve nedelje pre rođendana. Umesto da se oni koji su ga voleli spremaju da sa njim proslave rođendan, sada se spremaju za sahranu – rekao je sagovornik.

Ekipa hitne pomoći je samo konstatovala smrt na mestu nesreće, a uviđaj su obavili pripadnici šabačke policije i dežurni javni tužilac.

Veruje se da je Dušan bio sam u automobilu. Telo je prevezeno na obdukciju, a istragom koja je u toku biće utvrđen uzrok ove nezgode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter