Izvor: Informer
30.08.2023 u 16:17
0

I ON PRAVIO SPISAK ZA LIKVIDACIJU: MANIJAK IZ TRGOVIŠTA MALTRETIRAO PORODICU pa PREŠAO na ŽENU!

A.M. iz Trgovišta određeno je zadržavanje od 48 sati zbog nasilja prema članovima porodice.

Njega je najpre prijavio rođeni brat 25. avgusta kada je u porodičnoj kući u Kozjem Dolu, gde žive njihovi roditelji, nakon rasprave oko porodične imovine pretio roditeljima i sestri.

Dva dana kasnije A.M. je prijavljen zbog nasilja prema supruzi J.M.

„IMAĆETE RAT SA SRBIJOM I NAMA UDARITE LI NA JUŽNI TOK“: ORBAN upozorio one koji planiraju SCENARIO SEVERNOG TOKA u emisiji kod TAKERA KARLSONA! (VIDEO)

Prema navodima iz OJT u Vranju, on se sumnjiči da je u večernjim satima raspravljao sa suprugom oko razvoda braka i naredio joj da napiše oproštajno pismo u kome će okriviti njegove roditelje.

Navodno, on joj je diktirao i spisak ljudi koje planira da ubije.

Dok je ona to pisala, pokušala je da pobegne on je navodno stigao i stisnuo za ruku, ona je počela da vrišti i komšija koji je čuo vrisak uspeo je da ubedi nasilnika da pusti ženu, ali je o svemu obaveštena policija pa je prijavljen i uhapšen.

„U SRBIJI SVAKIH 20 MINUTA NEKO DOŽIVI MOŽDANI UDAR“: POZNATA STRUČNJAKINJA upozorava na OVAJ STRAŠAN FENOMEN – oktriva kako da PREPOZNAMO SIMPTOME!

Komšije: A.M. momak kratkog fitilja

Poznanik ove porodice kaže, da A.M. i i njegov brat važe za srčane momke u gradu, na granici da budu i žestoki.

– Znam ih iz viđenja, A.M. je doveo ženu iz okoline Aleksinca. Ona je radila u radnji brze hrane, a A.M. i njegov brat rade u jednom putarskom preduzeću u Vranju. A.M. je najmlađi u porodici, sestra i brat su stariji. Majka njegova je radila u jednog ovdašnjoj obućarskoj firmi. Nisam čuo da je ranije pravio ovakve incidente, mada je uvek tako važio za momka koji hoće sve da reši u istom trenutku – kaže poznanik ove porodice iz Trgovišta.

A.M. je određeno zadržavanje od 48 sati, a pored nasilja na teret mu se stavlja i delo ugrožavanja sigurnosti.

Udaljen je iz porodične kuće i naložena mu je zabrana prilaska žrtvama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter