Izvor:
27.02.2018 u 01:10
0

UMALO TRAGEDIJA: Iznegnut sudar kamiona i autobusa na putu Kruševac-Brus!

Tragičan sudar mogao je da dogodi danas poslepodne na putu Kruševac-Brus kod jezera Ćelije. Nešto posle 14 sati, ispred Žilinačkog mosta kod skretanja za istoimeno selo na teritoriji opštine Brus, kamion koji se kretao iz pravca Kopaonika počeo je da proklizava i prelazi na suprotnu stranu kolovoza.

Tamo ga je, na nekom 25.-om kilometru od Kruševca, „čekao“ autobus kruševačkog prevoznika. Vozač Božidar Vuković uspeo je da izmanevriše, autobus je proklizao i naleteo na kamen sa svoje desne strane.

– Hvala Bogu, niko nije povređen, svi su zdravo, a u autobusu koji je išao redovnom linijom Kruševac-Brus,bilo je 16 putnika – svedoči za „Novosti“ vozač Božidar Vuković – Za 28 godina koliko vozim, nisam ovo doživeo, zaista.

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter