Izvor: Novosti
09.08.2021 u 16:32
0

UNELI LUKSUZNU ROBU U ZEMLJU: „Nismo znali da moramo da prijavimo!“ Firmirana roba vredna vredna preko 45.000 dolara (FOTO)

Na aerodromu „Nikola Tesla“ carinici su juče otkrili i zaplenili neprijavljenu firmiranu robu i luksuzne satove, čija je ukupna vrednost veća od 45.000 dolara, saopšteno je danas iz Uprave carine.

Kako se navodi, letom iz Amsterdama je stigao par, 26-godišnja devojka iz Lebana i 25-godišnji mladić iz Niša, gde se pri kontroli njihovog prtljaga pokazalo da i jedno i drugo nose vredne stvari koje nisu prijavili za carinjenje.

VAŽNO:

VUČIĆ: Ziđin da smanji emisiju štetnih gasova u Boru

VESIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: NEMA VIŠE ZATVARANJA ZBOG KORONE?!

NAŠI LEKARI HEROJI I VAN GRANICA SRBIJE! Oglasila se doktorka koja je spasila ženu u Grčkoj: Da je izgubila još pola litre krvi – ne bi je spasili!

BOKSERKA NINA RADOVANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Velika mi je čast što sam se takmičila za Srbiju!

Detaljnim pregledom prtljaga devojke pronađen je ženski sat marke „Rolex dejtdžust 31mm 18“ čija je vrednost procenjena na 19.000 dolara, a zatim su otkrivene četiri ženske tašne marke „Luj Viton“ ukupne vrednosti gotovo 9.500 dolara, kao i dva para patika brendova „Valentino“ i „Versaće“ čija je vrednost procenjena na oko 800 dolara po paru.

Putnica koja je u ličnom prtljagu u zemlju unela robu vrednu preko 30.000 dolara je izjavila da nije znala da treba da je prijavi, iako je poznato da državljani Srbije imaju pravo da u zemlju unesu robu u vrednosti do 100 evra bez plaćanja uvoznih dažbina.



Slično se dogodilo i kada je na red za kontrolu došao 25-godišnji putnik iz Niša, u čijem je prtljagu skener detektovao čak tri kutije različitih satova, dok su sami satovi pronađeni u rancu koji je putnik nosio kao ručni prtljag.

PROČITAJTE JOŠ:

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK, 9. AVGUST: Pred nama još jedan VREO DAN – a evo do kada će trajati vrućine

SRPSKI VATROGASCI STIGLI U GRČKU: 14 vozila i tri helikoptera boriće se sa jezivim požarima! (FOTO)

DANAS JE SVETI PANTELIJA, OGNJENI SVETAC: Valjalo bi da uradite OVO – evo kakvi su običaji na njegov dan!

KRKOBABIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Počela podela besplatnih kuća, već dodeljeno 14 objekata!

Reč je o satovima čija je ukupna vrednost procenjena na preko 23.000 dolara.

I on je rekao da nije znao da treba da prijavi robu pri ulasku u zemlju, kao i da je satove nosio u rancu umesto u originalnim kutijama zbog bezbednosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter