Izvor: Tanjug
10.03.2022 u 12:32
0

USPELA AKCIJA! Šabačka policija zaplenila oko 3,2 tona duvana u listu, 175 litara nafte i još dosta toga

Šabačka policija je u dve odvojene akcije zaplenila oko 3,2 tona duvana u listu, 389 kilograma rezanog duvana i 175 litara nafte zbog čega su uhapšene dve osobe za koje se sumnja da su nedozvoljeno prodavali pomenute proizvodne.

Policija je prilikom pretresa domaćinstva koje koristi M. S. (54) iz okoline Šapca pronašla 2,6 tona duvana u listu, 112 kilograma rezanog duvana, kao i vagu za merenje, navodi se u saopštenju PU Šabac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, policija u Bogatiću je pretresom domaćinstva koje koristi S. P. (60) iz Šapca, pronašla 586 kilograma duvana u listu, 107 kilograma rezanog duvana i naftu, dok je prethodno granična policija u mestu Salaš Crnobarski, u „pasatu“ kojim je upravljao, pronašla 170 kilograma rezanog duvana. Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda i oni su , uz krivične prijave, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Šapcu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter