Izvor: BSC HAPPY/KURIR
28.11.2023 u 16:50
0

UŽAS U BEOGRADU! Žena zlostavljala i mučila dete sa posebnim potrebama!

Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policajci PS Novi Beograd uhapsili su i odredili zadržana je Đ.G. zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje deteta kom je bila dodeljena kao lični pratilac.

Prema do sada prikupljenim podacima ona se sumnjiči da je krivično delo izvršila u periodu od 6.11. do 8.11.2023. godine nad maloletnim detetom, čiji je bila angažovani lični pratilac – saopšteno je iz tužilaštva.

PALA BALKANSKA NARKO – BANDA: Klupko počelo da se odmotava kada su uhapšena dvojica državljana Srbije i jedan Austrijanac

Inače, lični pratilac je usluga socijalne zaštite koja se dodeljuje deci sa smetnjama u razvoju, kako bi se poboljšao kvalitet njihovog života.

Saslušanje osumnjičene biće obavljeno u četvrtak u prostorijama Trećeg osnovno javnog tužilaštva u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter