Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
19.01.2024 u 11:59
0

UŽAS U SMEDEREVU: Pijan pretio unici, pa napao i patrolu MUP-a

Smederevcu M. K. određeno zadržavanje.

Po nalogu dežurnog tužioca osumnjičenom M.K. (52) određeno je zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrošavanje sigurnosti i krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kada je policijska patrola juče, pred ponoć, izašla na lice mesta, postupajući po prijavi oštećene, koja je inače unuka nevenčane supruge osumnjičenog, da joj je osumnjičeni pretio da će joj zapaliti kuću, zatekla je M. K. u vidno alkoholisanom stanju. Odmah je počeo da vređa i preti policijskim službenicima, a to je nastavio i po privođenju u stanicu.

VOZIO MOTOR KAD GA AUTO JEZIVO ISEKAO: Povređen mladić kod Odžaka

Alkotestiranjem je utvrđeno da ima 1,80 promila alkohola, nakon čega mu je po nalogu dežurnog javnog tužioca određeno i zadržavanje, a osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sproveden u Osnovno tužilaštvo u Smederev radi saslušanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter