Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
19.01.2024 u 12:57
0

UŽAS KOD VELIKOG GRADIŠTA: Pošao da pliva za Časni krst, pa sleteo automobilom u Dunav

Duško Đorđević (32) iz Velikog Gradišta je poginuo, dok je njegov prijatelj povređen i prevezen u požarevačku bolnicu.

Duško Đorđević (32) iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zaspliva za Časni krst.

Stravična nesreća se dogodila u 8.20 časova u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta. Sumnja se da se, prema nezvaničnim informacijama, nesreća dogodila kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav.

Putnici iz BMW pokušali su navodno da ostanu na putu, ali u tome nisu uspeli, jer se sve brzo odigralo. Đorđević, koji je bio na mestu suvozača preminuo je na licu mesta. Obdukcija, koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu. pokazaće da li je usled udara zadobio smrtonosne povrede ili se udavio.

Vozač BMW, inače Đorđevićev prijatelj, povređen je prilikom nesreće. On je prevezen u požarevačku bolnicu, gde je u toku dijagnostika.

Prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju odmah su priskočili i pomogli putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli.

VOZIO MOTOR KAD GA AUTO JEZIVO ISEKAO: Povređen mladić kod Odžaka

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđević se navodno, uputio na plivanje za Časni krv povodom praznika Bogojavljenje.

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu naložilo je i da se uzme krv na analizu povređenog vozača BMW.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter