Izvor: Kurir.rs
06.12.2023 u 14:40
0

VOZAČ KOJI JE IZAZVAO UDES U SURČINU BIO DROGIRAN: U nesreći nastradao mladić, njegov otac teško povređen

Istragu saobraćajne nesreće u kojoj je u ponedeljak poginuo Z. P. (26) a njegov otac teško povređen u mestu Boljevci kod Surčina, preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu, pošto je u krvi I. M. koji se sumnjiči da je izazvao udes, pronađen kokain.

I. M. kako naš izvor otkriva, danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsetimo, posle nesreće Treće osnovno javno tužilaštvo saopštilo je da su u nesreće da se I. M. sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, jer je upravljajući teretnim vozilom iz smera Surčina u pravcu Obrenovca, prešao na levu stranu kolovoza i udario u teretno vozilo kojim je upravljao P. D., inače otac nastradalog mladića. I P. D. (46) u nesreći je zadobio teške telesne povrede.

Nesreća se, podsetimo, dogodila u ponedeljak oko podneva a I. M. je priveden nakon ukazane pomoći, pošto je i on povređen u sudaru.

DOŽIVOTNA ROBIJA RADOMIRU KOJI JE ZAPALIO ŽENU U BEOGRADU: Sačekao je u ulazu zgrade i polio benzinom

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je udario u kombi u kom su bili otac i sin, tokom preticanja drugog automobila.

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenje uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici saobćaj je bio obustavljen nekoliko sati.

– Naknadno, pošto mu je izvađena krv i data na analizu, utvrđeno je da u njoj ima tragova kokaina – kaže izvor, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter