Izvor: Kurir
25.04.2024 u 19:24
0

VOZIO BMW, PUŠIO TOMPUSE, PUTOVAO U DUBAI: Ubijeni Mario se hvalio luksuznim životom na društvenim mrežama

Mario Simović koji je danas ubijen u Preljini kod Čačka, voleo je luksuzan život, sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama.

Na Fejsbuk profilu ubijenog privrednika iz Čačka mogu se videti fotografije sa putovanja u Dubai kao i sa skupim automobilima. Vozio je BMW i pušio kubanske cigarete.

Podsetimo, prema saznanjima iz istrage, razmirice dvojice Čačana, nastale su zbog navodnog ranijeg sukoba oko placa.

UBICA IZ ČAČKA PRONAĐEN MRTAV

Ubijeni Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od 10 godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina. Simović je bio osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

– Muškarac je ušao u lokal, pozvao da da porazgovaraju. Potom je izvadio pištolj i upucao ga. Mario je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni ljudski odnosi, kaže za RINU jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter