Izvor: nsuzivo
15.05.2022 u 09:28
0

ZAPALIO SE AUTOMOBIL TOKOM VOŽNJE! Brza reakcija vatrogasaca sprečila veću štetu (VIDEO)

U Novom Sadu na raskrnici Bulevar Evrope, i Ulice Hadži Ruvimovom zapalio se automobil, brzom reakcijom vatrogasaca sprečeno je da potpuno izgori 

Kako se saznaje, vozilo se zapalilo u subotu popodne, a na snimku koji je obajvljen na instagram profilu nsuživo vidi se da je na automobilu požar izbio ispod haube, te se pretpostvlja da je se zapalila instalacija. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DETALJI TRAGEDIJE KOD KOVILJA Poginuo je hrvatski državljanin, a povređeno je četvoro makedonskih državljana, od kojih je dvoje dece!

Na licu mesta su ubrzo stigli vatrogasci koji su ugasili požar.

Na snimu se takođe vidi i vozilo hitne pomoći ali nije poznato da li je neko tokom ove nezgode povređen. Policija je obavila uviđaj,kojim je će biti utvrđen tačan uzrok izbijanja požara.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter