Izvor: KURIR.RS
01.09.2023 u 07:16
0

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI: Poznat uzrok eksplozije u Smederevu, pronađeno i raskomadano telo (VIDEO)

U stanu u Smederevu sinoć je eksplodiralo nekoliko kilograma eksploziva, nezvanično se saznaje, a u eksploziji je poginula jedna i ranjeno je još dvoje ljudi.

Kako se saznaje, poginula osoba je najverovatnije i ona koja je aktivirala pomenuti eksploziv. Iako se prvobitni mislilo da je plinska boca uzrok eksplozije, na uviđaju su otkriveni zastrašujući detalji.

DETALJI STRAVIČNE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU: Ima MRTVIH i povređenih! „Čulo se jako kao bomba“

Podsetimo, na poslednjem spratu stambene zgrade u Ulici slobode u centru Smedereva sinoć oko 20.35 sata došlo je do snažne eksplozije koja se, prema svedočenjima Smederevčana, čula i 10 kilometara dalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Počela su stakla da padaju. Okrenuo sam se i video da ljudi izlaze iz zgrade (u kojoj se dogodila eksplozija). Čuo sam vriske. Išao sam od stana do stana i pitao treba li pomoć – rekao je P.S. sinoć koji je i spasavao ranjene ljude.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako P. S. iz zgrade u kojoj je eksplodirala bomba izvodi komšije koji su očigledno u stanju šoka. Oko njih je metež, na ulicama mešavina srče, šuta, delova tela…

Stigao je do četvrtog sprata, do svog druga G.

– Pitao sam ga da li je dobro. Rekao je da jeste, pa sam ga spustio dole. Kad sam njega uhvatio video sam i ženu da nose. Pitao sam da li ima neko dete gore i još nekoga, pa sam se vratio da ih spasim – kaže P. S.

Posle stravične eksplozije u Smederevu nađeno je raskomadano telo jedne žrtve, a istražni organi još utvrđuju identitet poginule osobe.

U eksploziji su povređene dve osobe, brat i sestra. Istražitelje sada čeka zadatak da otkriju ko je poginula osoba na osnovu delova tela rasutih na ulici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter