Izvor:
02.12.2016 u 16:07
0

ZBOG BRUTALNOG UBISTVA MAJKE: Bivši radnik Prekršajnog suda osuđen na 30 godina zatvora!

Viši sud u Beogradu osudio je Zorana Lalovića na kaznu od 30 godina zatvora, zbog teškog ubistva počinjenog pre tri godine.

Lalović (56) bivši radnik Prekršajnog suda u Beogradu, je 19. novembra 2013. na smrt pretukao svoju majku Danicu (79), jer je odbila da proda stan kako bi on vratio kockarske dugove.

U saopštenju Višeg suda navodi se da je odluka u krivičnom postupku protiv Lalovića doneta 30. novembra ove godine, i da mu se u kaznu uračunava vreme koje je proveo u pritvoru.

Prema Laloviću produžen je pritvor koji može trajati do upućivanja u ustanovu za izdržavanje kazne, ali najduže dok ne istekne vreme trajanja kazne izrečene u prvostepenoj presudi, piše u saopštenju.

Protiv navedene presude, stranke u krivičnom postupku (okrivljeni, branioci i zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu) mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Tanjug
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter