Izvor:
02.12.2016 u 19:04
0

ZBOG SVAĐE OKO DEVOJKE: Žestoka tuča u fast fudu, povređeno nekoliko osoba!

U subotičkom restoranu brze hrane "Green Food", u tuči koja je izbila u četvrtak ujutru oko tri sata, povređeno je nekoliko osoba.

Prema rečima zaposlenih tuča je počala kada je u objekat ušlo nekoliko mladića i sukobilo se sa drugom grupom među kojima je bila i jedna devojka, koja je navodno uzrok incidenta. Dok su se tukli stolicom su udarili i ženu koja služi hranu i koja ih je zamolila da ne lome inventar i prekinu tuču, a u kuhinjskom delu demolirali su frižider i jedan od mladića je čak nožem nasrnuo na drugog.

Zaposleni kažu da su mladići od oko dvadesetak godina bili u pripitom stanju i da su tuču započela trojica koji su naknadno ušli u lokal. Bacali su stolove i stolice, radnika u kuhinji su šutnuli u nogu, a radnicu udarili stolicom. Jednog od mladića su udarali tanjirima i on je zadobio najteže povrede.

U restoranskom delu je bilo i krvi na podu, a policija je sve mladiće pohapsila i uzela izjave od njih i zaposlenih.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter