Izvor: happy
14.02.2024 u 11:42
0

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U VIŠI SUD: Ponavlja se suđenje za ubistvo pevačice Jelene

On bi na pripremnom ročištu samo kratko trebalo da se izjasni o krivici, a tek na početku suđenja i da iznese detaljnu odbranu

Zoran Marjanović kom bi danas pred Višim sudom u Beogradu trebalo da počne ponovljeno suđenje za ubistvo supruge, pevačice Granda Jelene Marjanović, stigao je u sud u pratnji advokata.

Pred sudom bi danas trebalo da bude održano pripremno ročište, koje je zatvoreno za javnost, i na kom bi tužilaštvo i odbrana trebalo da predlože dokaze koji će se izvoditi tokom suđenja.

– Prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na 40 godina zatvora ukinuo je Apelacioni sud i naložio novo suđenje. Posle pripremnog ročišta, biće zakazan početak suđenja koje će biti javno – objašnjava sagovornik Kurira.

Marjanović je došao obučen u crno.

Inače, on bi na pripremnom ročištu samo kratko trebalo da se izjasni o krivici, a tek na početku suđenja i da iznese detaljnu odbranu.

Podsetimo, Zoran Marjanović, optužen je da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter