Izvor: ŽENA
25.04.2024 u 11:00
0

Dnevni horoskop za četvrtak, 25. april: Blizanci puni energije, Ovnove očekuje neočekivano

Pogledajte šta vam zvezde spremaju...

Ovan

Danas će biti veoma izazovan dan za sve Ovnove jer se mogu suočiti sa neočekivanim preprekama posebno kada je u pitanju posao. Važno je da ostanete smireni i fleksibilni posebno u smislu partnerskog odnosa. Komunikacija može biti ključna da se reše svi problemi u krugu porodice.

Bik

Za vas je ključno što ćete imati danas jako velike sreće kada je u pitanju ljubav i romantične trenutke sa partnerom. Jako važno je da naučite da izrazite svoje emocije i da provedete kvalitetno vreme sa voljenom osobom tokom dana. Zdravlje je promenljivo.

Blizanci

Za vas je današnji dan veoma pun energije i važno je da budete posvećeni onome što radite posebno kada su u pitanju nedovršeni projekti ili nešto novo što se tiče posla i poslovnih angažovanja. U vezi partnerskog odnosa važno je da budete koncentrisani na ono što radite.

 

Rak

Za vas je bitno da ste emotivno osetljivi ali je važno da naučite da se fokusirate na svoje lične potrebe jer na taj način pokrećete i druge stvari u svom životu. Danas bi bilo dobro da razmislite šta je ono što čini srećnim ljude oko vas i da na tome poradite malo više..

Lav

Danas ćete biti puni samopouzdanja i entuzijazma stoga očekujte uspeh u poslu i u društvenim aktivnostima. Najviše poslovnih uspeha možete imati ako ostanete dosledni svojim ciljevima i ne predajete se lako. Zdravlje je odlično.

Devica

Kada su u pitanju Device, jako je važno da budete praktični i analitični što jeste deo vaše ličnosti. Ovo je dobar dan za rešavanje i donošenje važnih odluka naročito ako su uključene i porodične situacije. Danas je važno i da ostanete smireni u vezi svojih zdravstvenih aspekata..

Vaga

Danas za Vage je veoma zanimljiv dan jer mesec aktivira aspekte koji vam donose harmoniju sa sobom i sa svojom okolinom. Možete očekivati mirne i uravnotežene odnose sa drugima što govori da možete biti posvećeni svemu onome što je interesantno tokom dana.

 

Škorpija

Škorpija danas mogu da očekuju velike emotivne rasprave sa partnerom ali to je nešto što može da se reši posebno kada je u pitanju dobra komunikacija. Što se tiče zdravlja vodite računa o mogućim problemima sa kičmom..

Strelac

Danas ćete biti veoma optimistični i to je deo vaše ličnosti i to govori da možete vrlo lako da rešavate stvari koje se tiču posla i poslovnih aspekata inostranstva. Potrudite se da budete fokusirani na svoje prioritete u vezi poslovne situacije sa Ovnom.

 

Jarac

U narednih nekoliko dana imaćete osećaj da ne možete dobro da kontrolišete svoje emocije što je veoma čudno za vas jer vi ste neko ko obožava da drži stvari pod svojom kontrolom.Osoba u znaku Lava može vam biti veliki energetski podstrekač.

 

Vodolije

Vodolija kao znak je veoma kreativan i originalan pa današnji dan iskoristite u tom stilu posebno u vezi posla koji zahteva od vas vašu slobodu i vašu potpunu kreativnost. Iskoristite ovaj dan da razvijete svoje talente mnogo više nego pre jer to može da vam se dvostruko vrati.

 

Ribe

Danas ste veoma intuitivni posebno kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima sa kojima poslovno sarađujete. Partnerski odnos će biti u drugom planu ali je važno da sledite svoje srce i da verujete svemu onome što osećate iznutra u vezi partnera.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter