Izvor: espreso
31.03.2024 u 08:29
0

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 31. MART: Danas ljubav mnogima na STAKLENIM NOGAMA, jedan znak čeka DOBRA LOVA, a vama?

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 31. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 31. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Potrudite se da i ovu nedelje maksimalno iskoristite slobodno vreme za odmor i punjenje radnih baterija.

Ljubav: Dobro raspoloženje i stabilna ljubavna atmosfera trebalo bi da vas prati tokom ovog dana, a vi se potrudite da je ne pokvarite.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Tokom ovog drugog dana vikenda Bikovi bi mogli da natovare sebi dosta obaveza, i to prvenstveno vezanih za kuću, porodicu. Ostavite dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Ljubav: Iako možda budete skučeni sa vremenom, ipak nemojte nikako zapostaviti dragu osobu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Neće škoditi da napravite konkretan plan za naredni radni period, a ostatak dana posvetite odmoru i opuštanju.

Ljubav: Za uspeh na duže staze biće veoma važno da se fokusirate i napravite selekciju ljubavnih prioriteta.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Rakovi bi ovu nedelju mogli da iskoriste za predah od obaveza i pokrenu se, organizuju neko druženje sa prijateljima, izlet.

Ljubav: Potrudite se da fokus pažnje i energije usmerite ka osobi koja vam se dopada i realno je da očekujete uzvraćena pozitivna osećanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Vrlo dobar dan je za sve vidove fizičkih aktivnosti. Ukoliko imate u vidu i neko druženje sa dragim prijateljima, utoliko ćete se još bolje osećati.

Ljubav: Odličan dan da se opustite i uživate u pažnji voljene osobe. Podrazumeva se da ne budete sebični, već uzvratite makar približno.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Obaveze i detaljno planiranje su sastavni deo vaše svakidašnjice. Mogli biste danas da dosta toga uradite vezano za kuću.

Ljubav: Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, prijaće vam.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Tipični predstavnici Vaga danas bi trebalo da budu aktivni i pre svega društveni. Iskoristite povoljan dan da se pozabavite svim onim lepim stvarima u kojima najviše uživate.

Ljubav: Budite veseli i raspoloženi za neko fino druženje i izlazak. Vaše prisustvo će svakako biti primećeno.

Zdravlje: Odlično.

 

OVAJ ZNAK U APRILU ČEKA VELIKA SREĆA: Uspeh dolazi neočekivano, iz vedra neba! Konačno ćete moći da uživate!

 

Škorpija

Posao: Neke dobre ideje mogle bi da vas danas okupiraju, pa eto prilike da razmislite o njihovom ozbiljnom pokretanju.

Ljubav: Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Uživajte, odmorite malo od obaveza i napunite baterije pozitivnom energijom jer vas očekuje dosta poslovnih obaveza i u narednoj sedmici.

Ljubav: Izađite u neki provod ili organizujte neki izlet, šetnju u prirodi, prijaće vam.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Bitno je naglasiti da ne pokrećete i forsirate vi priče i ne budite vi inicijator bilo čega, a posebno ne dajete vremenske rokove. Umesto toga dajte sebi dovoljno vremena da o svemu, pre svega, dovoljno razmislite i odlučite u kom pravcu želite da nastavite dalje.

Ljubav: Sa vaše strane danas nije realno očekivati neki posebno veliki angažman na polju ljubavi, ali nemojte da vas iznenadi lepa inicijativa mlađe osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Ne brzajte sa dogovorima i odlukama danas. Sačekajte da se stvari slegnu u vašoj glavi.

Ljubav: Potreban vam je odmor, neko putovanje, gde biste mogli da se potpuno opustite i rasteretite svih obaveza i razmišljanja.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak na otvorenom.

Ribe

Posao: Ribe mi mogle danas da se pozabave nekom fizičkom aktivnošću, relaksacijom. Neće škoditi ako u to uključite i prijatelje.

Ljubav: Moguće iznenadno novo poznanstvo moglo bi da vas zaintrigira više nego što očekujete. Uživajte u prijatnom susretu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter