Izvor: KURIR
13.04.2024 u 07:41
0

EVO ŠTA VAMA ZVEZDE PORUČUJU: Dnevni horoskop za 13. april 2024. godine! Pogledajte šta vas čeka

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 13. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nešto usporeniji ritam ovog prvog dana vikenda očekuje većinu tipičnih Ovnova. Pozabavite se u opuštenoj atmosferi nekim zapostavljenim obavezama iz prethodnog perioda.

Ljubav: Pokušajte da zajednički rešite nedoumice oko negodovanja druge strane.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Malo umor, malo pad energije tokom ove subote mogu Bikovima doneti nešto usporeniju realizaciju zacrtanih obaveza. Ipak, imaćete dovoljno energije da se posvetite prijateljima.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava i pozitivnih ljubavnih vibracija, ali obratite pažnju da se suviše ne zaletite.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima je dobar dan za uspešno privođenje kraju obaveza, koje su ostale po strani u prethodnom periodu.

Ljubav: Bez nekih konkretnih ljubavnih akcija tokom ovog dana na ljubavnom planu.

Zdravlje: Umor vam može zadavati prolaznu glavobolju.

Rak

Posao: Potrudite se ove subote da se ne preopteretite obavezama. Ostavite malo slobodnog vremena i za odmor.

Ljubav: Vrlo povoljne okolnosti očekuju danas Rakove za pozitivne rezultate gotovo svih ljubavnih akcija. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Većina tipičnih Lavova ovaj dan bi zasluženo mogla da iskoristi i posveti se adekvatnoj relaksaciji i odmoru.

Ljubav: Bilo bi lepo da relaksirano provedete dan i u sferi ljubavi – ukoliko nemate neki konkretniji predlog za akciju.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i kompromisima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Vrlo dobar i uspešan radni dan mogle bi da imaju osobe rođene u znaku Vage, posebno na polju kreativnosti. Pustite mašti na volju danas.

Devica

Posao: Device bi ove subote mogle da se pozabave sređivanjem zaostalih formalnosti iz prethodnog perioda. Moguće je odlaganje nekog dogovora, ali ne sekirajte se, rešiće se sve pozitivno na kraju.

Ljubav: Obratite pažnju na priče rekla-kazala, odnosno na neargumentovane i zlurade komentare, koji stižu od osoba koje vam inače nisu naklonjene.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Škorpije bi ovu subotu mogle da iskoriste da sa smanjenim tempom radnih aktivnosti više vremena posvete sebi i adekvatnom odmoru.

jubav: Evo jednog dana kada vam više pozitivnih okolnosti može ići na ruku da provedete fine momente sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Mogli biste ovu subotu da iskoristite i posvetite se nekom hobiju ili rekreativnoj aktivnosti u prirodi. Uživajte.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o podizanju vaših partnerskih odnosa na viši nivo, dobra je prilika da to iskreno i saopštite.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Realno je da vam ovaj dan donese izvesna usporavanja i dodatno angažovanje na polju realizacije. Stoga, ukoliko nije ništa hitno, odložite.

Ljubav: Potrudite se da ne budete suviše pasivni tokom ove subote. Podelite sa dragom osobom svoje planove i razmišljanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Relativno miran i opušten dan nalazi se pred Vodolijama da se pozabave rutinskim poslovima i eventualno slobodno vreme iskoriste za druženje sa prijateljima i dragim osobama.

Ljubav: Bez nekih bitnih promena na ljubavnom polju u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe, vodite računa šta jedete.

Ribe

Posao: Danas možda ne bi trebalo da preterate i preuzimate prevelik deo tereta isključivo na svoja pleća. Raspodelite nešto i na saradnike od poverenja.

Ljubav: Ukoliko imate srodnu dušu po pitanju kreativnosti, onda biste danas mogli da divno spojite lepo i korisno i uživate.

Zdravlje: Moguće oscilacije pritiska.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter