Izvor: BSC Happy
26.10.2023 u 16:16
0

POMRAČENJE MESECA U BIKU: Četiri horoskopska znaka osetiće najveće promene

Još jedno pomračenje u nizu dobija na zamahu – pa će u životu svake osobe promene kulminirati s pomračenjem Meseca u Biku – koje će se dogoditi 28. oktobra.

Četiri znaka Zodijaka će posebno osetiti uticaj pomračenja, doživeće dramatične sudbinske promene! U vreme pomračenja Venera će biti u znaku Device, što znači emocionalno suvu i racionalnu odluku vezanu uz ličnu udobnost i svakodnevne potrebe. Osim toga, znak Device je odgovoran za posao, pa u mnogim radnim timovima žena ili čak grupa žena može odlučiti da da otkaz ili započne novi projekt.

U vreme pomrčenja Mesec će biti uz Uran, što znači da bi se mogla dogoditi važna odluka u vezi s nekretninama. Na primer, iznenadna selidba, podela imovine ili možda iznenadna kupovina stana ili zemljišta.

Što se tiče karijere, u vreme pomrčenja Pluton će biti u znaku Jarca koji je odgovoran za rangove i pozicije. Predstavnici zemljanih znakova (Devica, Bik i sam Jarac) imaju sve šanse da dobiju iznenadno snažno unapređenje, stoga slobodno planirajte razgovor sa autoritetima ili partnerima 28. oktobra – rezultati će biti opipljivi.

Devica

U trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspeha nego do sada. Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti povezana s poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijete. Pomrčina će se takođe dotaći pitanja vašeg učenja i pogleda na svet. Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, stoga slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite s međunarodnom kompanijom, onda će vam to doneti veliki uspeh.

Ovan

Pomračenje će se dogoditi u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku svotu novca ili uplatu od porezne uprave (ili osiguranja), ili ćete moći otplatiti kredit, hipoteku i rešiti važne dugove.

Takođe će se rešiti važno pitanje u sporu s partnerom u vezi s vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen deo duga.

Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprediti vas u timu do vodeće pozicije. Međutim, moći ćete u potpunosti da osvajate ovu titulu u proleće 2024. godine.

Lav

Pomračenje se događa na najvišoj tački vaše natalne karte, pa može iznenada doneti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste u novembru 2021. počeli da razvijate neki projekt, sada ćete dobiti važne i očite rezultate, koji će se na kraju odraziti na vaše finansije. Osim toga, možete dobiti neku vrstu titule zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe s kojom ste u ljubavnoj vezi. Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi se mogao poboljšati jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspešnog partnera.

Vaga

Pomrčenje se događa u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, pa ćete raditi bilans ulaganja, kredita, mogućeg podizanja hipoteke ili dobijanja nasledstva. Situacija se takođe može odnositi na vašu braću i sestre – oni će imati tešku situaciju, a vi ćete im morati finansijski pomoći.

Što se tiče vaše karijere, Mesec, kao vladar sektora profesije, biće u kući transformacije, pa se možete odlučiti na promenu paradigme karijere. Na primer, lična kriza nateraće vas da preispitate svrhu svog života. Verovatno ćete do pomrčine uspešno sarađivati ​​s psihologom i doneti važnu odluku

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter