Izvor: mojnovisad
27.10.2023 u 07:20
0

ŠTA PREDVIĐAJU ZVEZDE: Horoskop za 27 oktobar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

POMRAČENJE MESECA U BIKU: Četiri horoskopska znaka osetiće najveće promene

Ovan

Zbog kvadrata između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Plutona, mogući su konflikti sa nadređenima i ljubavnim partnerom. Konjunkcija sa asteroidom Hiron, čini vas osetljivijim kada se radi o nekim događajima iz prošlosti.

Bik

Prelazak Meseca preko astrološkog polja mašte i motivacije, odgovara umetnicima, naučnicima i sportistima. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, upozorava na svađe sa voljenom osobom. Poznanstvo s nekim ko nosi uniformu na radu.

Blizanci

Dobar aspekt Meseca i Saturna, simbola ambicije, čini vas spremnim da se posvetite projektu o kojem ste dugo maštali. Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura, trebalo bi da pripazite na finansije i da izbegavate rizične novčane transakcije.

Rak

Pozicija vašeg vladaoca Meseca čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, zbog čega bi trebalo da budete taktičniji prema saradnicima i mlađim članovima porodice. Aspekt sa Saturnom, donosi vam podršku žena. Izbegavajte rasprave sa Škorpijom.

Lav

Kada Mesec tranzitira preko vaše devete astrološke kuće, pravite planove o saradnji sa strancima, naročito iz zemalja nemačkog govornog područja. Novac vam pristiže preko poslova sa Jarcem i Bikom. Mogući konflikti sa članovima porodice.

Devica

Mesec u astrološkom polju moći, pod uticajem Plutona iz polja ljubavi i kreativnosti, povoljno deluje na odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Moguće rasprave sa rođacima, komšijama i mlađim članovima porodice. Opasnost u saobraćaju.

Vaga

Sa Mesecom u izazovnim aspektima sa vašim vladaocem Venerom i Marsom, planetama novca i akcije, moraćete da se prilagodite nekoj novoj situaciji na poslu. Imate podršku jedne Vodolije. Stara simpatija šalje vam poruku romantične prirode.

Škorpija

Pozicije vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkoj kući svakodnevice i zdravlja čine vas nestrpljivim i nervoznim. Aspekti sa Saturnom pogoduju Škorpijama koje se bave kreativnim ali i zanimanjima koja nose izvesnu dozu rizika. Glavobolja.

Strelac

Mesec u astrološkoj kući kreativnosti, u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Jupiterom i Saturnom, donose vam isplative poslove. Mogući su vanredni izdaci. Emotivni partner želi da razgovarate o temi koja se tiče vaše zajedničke budućnosti.

Jarac

Pozicija Meseca u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam zaradu preko poslova sa kupoprodajom nekretnina, dizajniranjem eneterijera i građevinskim radovima. Uspeh očekuje sportiste, umetnike i Jarčeve koji su preko posla prisutni u javnosti.

Vodolija

Dobri aspekti Meseca sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, donose vam zaradu preko poslova sa strancima i nekretninama. Osoba na položaju pruža bam podršku. Emotivni partner očekuje da ispunite obećanje koje se odnosi na zajednički put.

Ribe

Mesec koji upravlja vašom maštom, prelazi preko astrološke kuće posla, donoseći vam mnogo kreativnih ideja u vezi sa novim projektom. Ljubavni partner pokazuje znake ljubomore, jer sumnja u vašu vernost. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednu Škorpiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter