Izvor: HappyBSC
28.04.2022 u 16:49
0

Poznati astrolog Ivana specijalno za HAPPY BSC otkriva: BEZ SENKI NE BI BILO SVETLOSTI! RETROGRADNI PLUTON OD 29.APRILA DO 08.OKTOBRA!

Retrogradni Pluton trajaće od 29. aprila do 8. oktobra i doneti nam sasvim nov životni period u kome se oslabađamo prošlosti.

Pluton započinje svoje retrogradno putovanje 29. aprila. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IVANA ASTROLOG EKSLUZIVNO ZA HAPPY BSC PORTAL ŠTA NAS ČEKA DO KRAJA APRILA: Život se posmatra sa radosnije strane… Vreme je da se okrenemo oko sebe i vidimo lepotu života…

Ovo je ujedno i poslednji put da će se Pluton kretati retrogradno znakom Jarca. 

Možda ćete shvatiti da vam se otkrivaju novi uvidi ili će vam možda biti potreban novi način pristupa stvarima.

Kako će ovaj astrološki događaj uticati na vaš horoskopski znak, na vaš život zavisi od pozicije Plutona u ličnoj astrološkoj karti.

Upoznavanje sa Putonom je upoznavanje sa senkama realnosti. U astrologiji, Pluton vlada svim stvarima koje su smeštene sa druge strane. 

Strane nama nevidljive. Na neki način tajne strane.

Drugim rečima, Pluton poznaje istinu, pravu istinu, a kao što znamo, ona je vrlo retko prijatna. Sama pomisao na retrogradni Pluton je dovoljna da mnogima izaziva strah. 

Ovo je spora planeta koja u svakom horoskopskom znaku ostaje 20 godina, tako da Plutonovi uticaji pravu istinu otkrivaju na osnovu dvadeset godina učinjenih dela iz vašeg života.

Pluton ide znakom Jarca kroz važan zemljani znak koji je povezan sa autoritetom, tradicijom, pravilima i ciljevima u karijeri. Zato očekujte da će ovaj retrogradni period otkrili dublje istine i načine na koje će se sve ove stvari pojavljivati u vašem životu. 

Tokom retrogradnog Plutona neki će biti primorani, pa čak i naterani, da se suočite sa sopstvenom istinom. 

Ova hladna i surova istina ima svoje ime – ličnost u senci. 

Ta ličnost predstavlja deo vas koji vas ne čini ponosnim. 

Vreme je da nešto „umre“ da bi se nešto novo „rodilo“ ili da se nešto završi da bi nešto počelo, oživelo, zaživelo..

Pluton bio retrogradan na neki način nas primorava da razmišljamo o prošlosti, da se u nju vraćamo.

Još jedno putovanje u prošlost.

I onda je kraj….ili zapravo početak?! Da li ste se suočili sa mogućim problemima? Da li ste bar probali da se nekih starih i zastarelih formi i obrazaca rešite ili oslobodite?Šta ste uradili kada su u pitanju vaše veze i odnosi (sa nekim vama bitnim ljudima)? U kakvom su vam stanju emocije? Da li je bilo odluka? Da li ste uopšte stigli do srži problema? Ako jeste, nadam da možete napred.

Šta ste uradili na materijalnom planu, na planu novca i finansija? I na kraju kakvo vam je zdravlje i mentalno i fizičko?

Ne znam kakvi će biti vaši odgovori, ali od njih će zavisiti i pozicija Plutona u vašoj ličnoj astrološkoj karti.

Došlo je vreme da pruzmete odgovornost i da ako je sve kako treba polako krenete u novu budućnost, zajedno sa Plutonom. 

Pogledajte gde vam se nalazi Pluton, astrološka kuća je oblast života koja će u narednih pet meseci meseci biti centar vaših zbivanja.

Ta astrološka kuća u kojoj se nalazi Pluton biće oblast života gde će vam se u narednom periodu dešavati neke stvari, bilo psihološki uticaji, bilo stvarni događaji…

Sa Plutonom dolazimo ili do novog rešenja ili novog indentiteta.

Međutim neće nam on uvek dozvoliti da do suštine dođemo lako, da bi se to i dogodilo moramo biti uporni i fokusirani, što je (ponekad) bolan proces, ali ako ga uspešno savladamo možemo biti zadovoljni i srećni na duže staze.

Pluton se kreće jako sporo, ali to ne treba da nas zavara, on je tu da napravi (ponekad) velike promene u našim životima. On više „radi“ iza scene, retko će nam otvoreno nagovestiti o čemu se radi. Dok je u retrogradnosti on nas okreće ka unutra, da što dublje uđemo u suštinu stvari i problema, situacije ili suštinu unutar nas samih.

Što smo bolje sagledamo  tu unutrašnjost, što bolje sagledamo našu podsvest, moćićemo i neke planove za budućnost da učinimo  sigurnijim. 

Pluton je kao period svojevrsnog psihološkog istraživanja.

Nešto kao psihoanaliza ličnog života. Sagledavanje srži i korena problema.

A kada ponovo krene napred i u narednih  pet meseci  bićemo spremni i za akcije.

 Za nekoga retrogradni hod može značiti i neko vraćanje u neku prošlost. A sve da bi sagledali sve forme i obrasce koji su odavno zastareli to bi mogli da budu(kod svakog je to drugačije) neke navike, neki odnosi, motivi… 

Nadam se da ste spremni za promene.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter