Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
06.12.2023 u 23:00
0

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Tajne veze, posesivnost i ljubomora – otkrijte šta vas čeka

Venera, planeta ljubavi, ušla je u magnetičnu Škorpiju, gde donosi velike promene za sve horoskopske znakove, a naročito za Ribe, Rakove i Škorpije.

Venera iz lepršavog vazdušnog znaka Vage, znaka njenog sedišta, gde se ona dobro oseća u službi ljubavi, lepote, pomirenja, harmonije, umetnosti, ulazi u znak Škorpije, znak njenog izgona, jer sada ona na sebe prima ulogu neustrašive ratnice, koja vlada seksualnošću, ratom, osvetom, borbom.

Posesivnost i ljubomora

Ovaj period će biti zahtevan za sve emotivne odnose, naglašenija je potreba za dubljim spajanjem sa partnerom, takođe i posesivnost i ljubomora će biti izraženija u ovom periodu. Zbog znaka izgona osećaj nesigurnosti i sumnje može se češće javljati nego inače. Ovaj arhetip Venere povlači i strah od odbačenosti i napuštanja, pa čak i ako nemamo razloga za sumnju, sumnja se može javiti i uznemiriti naše emocije i naš emotivni odnos sa partnerom.

OSTVARIĆE SVE SVOJE SNOVE: Jedan horoskopski znak će u 2024. dobiti sudbinski džekpot

Brak ili zajednički život

Najsnažniji aspekt koji ova Venera obrazuje ulaskom u znak Škorpiona je trigon sa Saturnom u Ribama, i on donosi i potrebu da se jedan emotivni odnos stabilizuje, da mu se da neki okvir, neki status, sigurnost, nešto što je znak trajanja u vremenu( Saturn), tako da će se mnogi parovi odlučiti na ulazak u zajednički život ili brak.

Tajne veze

Nadalje, aspekt opozicije sa Jupiterom u Biku donosi svaku vrstu obilja u materijalnom smislu najviše zbog znaka Bika, znak Bika je povezan sa hranom, zemljom, kućom, porodicom, umetnošću, tako da je povoljan period za kupovinu nekretnina, finansijska ulaganja čak i ulaženje u rizik, ali ono sto treba naglasiti je da će ovaj aspekt i doneti neku vrstu preterivanja, tako da lako mogu i da se naprave greške.

Sam kraj boravka Venere u znaku Škorpiona, snažan aspekt opozicije sa Uranom u Biku, sklonost avanturama i potreba za uzbunjenima će biti jako naglašena, ovaj uticaj može poljuljati već postojeće veze, a takođe donosi svaku vrstu ljubavnih avantura, tajnih veza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter