Izvor: Glossy
11.04.2024 u 22:27
0

RETROGRADNI MERKUR ĆE U APRILU NEKIMA DONETI SREĆU: Ova tri horoskopska znaka neće morati da strepe od planete neuspeha

Iako se za retrogradni Merkur misli da donosi samo neprijatnosti, ovi znakovi će procvetati tokom ovog perioda

Uprkos činjenici da mnogi retrogradni Merkur nazivaju predznakom neuspeha i periodom za povratak bivših, ponekad to može blagotvorno uticati na razvoj situacije.

Astrološkinja Julija Lifanova objašnjava zašto u aprilu postoji nekoliko horoskopskih znakova koji će imati koristi od toga.

Rak

Prilika da preispitate svoje ciljeve, kao i da razgovarate sa menadžmentom i postignete unapređenje, ono je što retrogradni Merkur može doneti Raku. Verovatno je da će april biti ne samo efikasan za vas, već i uspešan u smislu društvenog uspeha. Na primer, možete dobiti neke pohvale ili status o kojima ste dugo sanjali.

Pored toga, ljudi iz prošlosti mogu stupiti u kontakt s vama u aprilu i izgleda da žele da vam pomognu da postignete svoje ciljeve. Nemojte ignorisati pozive za sastanak: tokom razgovora osoba vam može pomoći da rešite ozbiljan problem.

Lav

Retrogradni Merkur će uticati u sektoru koji upravlja razvojem, ličnim vrednostima i uverenjima. Možda će vam se vratiti osoba iz vaše prošlosti ili situacije koja će vam pomoći da steknete dublje razumevanje onoga što definiše vašu svrhu u životum koja su vaša moralna načela, vera i šta vas kao čoveka uzdiže.

Možete se vratiti na obuku koju ste prethodno pohađali, ili ćete imati sastanak. Zanimljivo je da će Merkur biti u istom znaku kao Sunce i Čvor budućnosti, a vaše prošle ideje ili verovanja mogu vam pomoći da postanete uspešni.

Dobar period za putovanje na mesta na kojima ste ranije bili.

Strelac

Retrogradni Merkur će biti u vašem ljubavnom sektoru, tako da ćete se sigurno povezivati sa onima koji vam pomažu da shvatite šta je sreća za vas tokom celog meseca.

Ovo osnovno pitanje može dovesti do toga da želite da imate dete i da razgovarate sa svojim partnerom o tome, ili će se vaša bivša ljubav vratiti u vaš život da karmički dovrši ono što je započeto te godine u proleće.

Inače, ceo april je idealno vreme da se vratite prošlim hobijima.

Mnogim Strelčevima koji razvijaju svoj posao retro Merkur će doneti stare klijente i priliku da svoj projekat učine boljim i poznatijim, piše wday.ru.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter