Izvor: BSC HAPPY
02.12.2023 u 09:49
0

MASK PUCA OD PONOSA! Milijarder predstavio „sajbertrak“, evo koliko košta i šta može moćna mašina! (VIDEO)

Ilon Mask predstavio je ovih dana dugoiščekivani „sajbertrak“, futuristički dizajniran kamionet za koji je već navodno dobio milion rezervacija. Američki milijarder u najnovijem vozilu svoje kompanije Tesla uvezao se u sedište firme u teksaškom gradu Ostinu i proučio da je reč o „proizvodu budućnosti“.

„Mislim da je ovo naš najbolji proizvod“, rekao je Musk o vozilu koje se dugo čekalo i na sva zvona najavljivalo, a konačno predstavljanje dogodilo se s dvogodišnjim zakašnjenjem. Inače, kamionet ili kako ga Amerikanci zovu trak, je njihovo omiljeno vozilo. Električne verzije već postoje i Teslini najveći konkurenti su Rivain, General Motors i Ford.

OD IGRAČKE DO UBOJITOG ORUŽJA: Da li su oni budućnost vojne avijacije? (VIDEO)

Osnovni model „sajbertraka“ prodaje se po ceni od 60.000 dolara. Najskuplja verzija košta 99.990 dolara. Može da postigne brzinu od 210 kilometara na sat, vuče pet tona, a ni meci mu ne mogu ništa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter