Izvor: happyBSC
30.12.2020 u 12:44
0

NEMA VIŠE DERNEKA Ajfon ukinuo aplikaciju za privatne žurke

Ajfonova aplikacija „Vybe Together“ koja je promovisala privatne zabave tokom pandemije koronavirusa uklonjena je iz App Stora, dok je na internetu takođe pročišćeno široko prisustvo ove aplikacije.

NAJVAŽNIJE DANAS

(FOTO) RUSKA VAKCINA „SPUTNJIK V“ STIGLA U SRBIJU: Prve fotografije

OVAKO ĆE SE SLAVITI: Doček Nove godine uz epidemiološke mere veliki IZAZOV za nadležne

MAFIJAŠKI KANALI: Srpska policija steže obruč oko crnogorskih klanova

„Vybe Together“ je bila platforma koja je podržavala druženje tokom pandemije. Organizatori takoreći „korona derneka“ su unutar aplikacije odobravali koga žele na zabavi, a oni s odobrenjem bi dva sata ranije dobili adresu gde će se održati događaj.

Većina ovih skupova bila je nezakonita s obzirom na trenutna epidemiološka ograničenja, ali i ona koja su bila na snazi na početku pandemije. Stoga je Epl tiho, u tajnosti, uklonio aplikaciju, što je i potvrđeno za Verge. Aplikacija „Vybe Together“ je imala hiljade korisnika, dok je još nekoliko hiljada zainteresovanih ljudi zatražilo pristup aplikaciji otkako su se na TikToku počeli da se pojavljuju snimci sa zabava koje su organizovane preko Eplove aplikacije.

Posebnu pažnju „Vybe Together“ je privukao nakon što je novinar „Njujork Tajmsa“ na Twitteru iskritikovao aplikaciju opisavši je kao „mesto za pronalaženje i promociju nesigurnih i velikih korona zabava“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter