Izvor: HappyBSC
06.08.2020 u 13:44
0

NOĆU RAZBIJAMO INTERNET Mesečno razmenimo po 5,6 GB mobilnih podataka

Samo u prva tri meseca 2020, građani Srbije razmenili su čak 101,6 miliona gigabajta podataka preko mobilnih mreža, što je skoro 46 odsto više nego u istom periodu prošle godine, navodi se u izveštajima Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge.

U ovom izveštaju navodi se i da je prosečna mesečna potrošnja skočila i sad iznosi 5,6 GB mobilnog interneta po korisniku.

Iako porast beleže sva tri operatera čak 42,4 miliona GB podataka razmenili su korisnici Vip mreže, što je 41,7 odsto od ukupne količine razmenjenih mobilnih podataka. Podaci pokazuju da smo najaktivniji u večernjim satima, tačnije od 19 do ponoći. U tih nekoliko sati se prenese trećina ukupne dnevne količine podataka. Od toga, 90 odsto se koristi za preuzimanje sa Interneta, a svega 10 odsto na postavljanje sadržaja na Internet.

Vip je ujedno i jedini operater na tržištu Srbije koji je u prvom tromesečju ove godine zabeležio porast broja korisnika u odnosu na 2019.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter