Izvor: BSC HAPPY/KURIR
09.12.2023 u 11:52
0

TESLIN SAJBERTRAK ZBUNIO KUPCE: Mask morao da interveniše i pokaže im kako da uđu u kamionet! (VIDEO)

Verovatno najneobičnije vozilo današnjice, "tesla cybertruck" kamionet, konačno je prošle nedelje došlo do svojih prvih kupaca, a neki od njih očigledno nisu baš najbolje pogledali uputstvo za upotrebu.

Ovo vozilo futurističkog izgleda nema tradicionalan način otvaranja vrata, pa je tako šef Tesle, Ilon Mask, morao da interveniše i pokaže kupcima kako da uđu u svoj novi kamionet.

Mask je, istini za volju, još pre dve godine nagovestio da „cybertruck“ neće imati ručke na vratima kao što je uobičajeno, a sve zbog dizajna koji je u jednom trenutku izgledao još „luđe“ nego sada.

Vrata „cybetruck“ terenca se, dakle, otvaraju pomoću dugmeta koje se nalazi uz samu ivicu prozora, i u početku se samo odškrinu, a onda mogu da se otvore u potpunosti.

Samo pritisnete ovo dugme ovde – rekao je Mask jednom kupcu.

MASK PUCA OD PONOSA! Milijarder predstavio „sajbertrak“, evo koliko košta i šta može moćna mašina! (VIDEO)

Jutjuber Markus Braunli koji je već isprobao ovaj kamionet, kaže da bi problemi kod otvaranja vrata mogli da se jave pri hladnom vremenu.

– Tesla, kompanija iz Kalifornije, tvrdi da će kada pritisnete ovo dugme, vrata imati dovoljno snage da se probiju kroz led ukoliko je zima? Videćemo da li je baš tako – rekao je Braunli.

Čini se i da je u pravu, a ne ostaje nam ništa drugo već da sačekamo i vidimo kako će se „cybertruck“ zaista ponašati u ledenim uslovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter