Izvor: telegraf
26.07.2021 u 15:29
0

GLUMAV BORIS PINGOVIĆ OTKRIVA DA ĆE USKORO OBJAVITI SVOJ KANTAUTORSKI ALBUM!

– Palo mi je napamet da objedinim te svoje darove i afinitete. Sviram gitaru od najranije mladosti i odlučio sam da svojim pesmama dam muzičko obličije – rekao je glumac.

Glumac Boris Pingović, gost je nove epizode serijala Tanjug Reflektor, u kojoj otkriva da će uskoro biti objavljen njegov prvi kantautorski album u kojem se svoju poeziju muzički uobličio.

Pingović naglašava da je do sada objavio dve knjige poezije i dodaje šaljivo da poeziju mnogi pišu, a retko ko čita.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome – ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD – svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

– Palo mi je napamet da objedinim te svoje darove i afinitete. Sviram gitaru od najranije mladosti i odlučio sam da svojim pesmama dam muzičko obličije. Čini mi se da će na taj način moja poezija lakše doći do publike – kaže Pingović i dodaje da je svoj umetnički nagon pretvorio u kantautorski album koji će uskoro biti objavljen.

Kako kaže, muzički deo pripreme je završen.

– Aranžmane za album je radio moj dragi prijatelj Marko Milatović. Ima tu i fado muzike, kantrija, bluza…Najrazličitijih žanrova, ali verujem da će album biti interesantan publici – kaže Pingović.

Godinama unazad Pingović sa kolegom Nebojšom Dugalićem ima specijalan poetsko muzički kabare „Da, to su bili dani“.

Pingović ističe da Voja, njihov prijatelj i saradnik u nastajanju kabarea, kaže da je taj program namenjen ciljnoj grupi od 1 do 101.

– Veoma različit generacijski presek uočavamo na našim nastupima. Tu su neki klinci koji prvi put čuju tu muziku i poeziju, ali i stariji koji možda prvi put čuju pesme Džonija Štulića. Naša radost kojem pristupamo tom programu je važan začin u uspehu kabarea – kazao je Pingović.

Za njega nema dileme da je pozorište preoštro kažnjeno na vreme pandemije u Srbiji u odnosu na druge segmente društva.

– Poštovali smo sve mere i uvek smo pred publikom pod maskama, kada god smo to mogli pružali maskimum – kazao je Pingović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter