Izvor: happybsc
14.01.2024 u 16:37
0

BRIFING POTVRDIO DA NISMO SAMI: „Ovo je potvrdilo sve što smo dosad mislili! o NLO“

Tela vanzemaljaca u tajnim postrojenjima pod kontrolom američke Vlade, Pentagonovo zataškavanje programa izrade naoružanja, brutalne odmazde protiv bilo koga ko se usudi da izađe u javnost - verovatno nijedno saslušanje u američkom Kongresu nema tako sočna pitanja kao ono koje se tiče neidentifikovanih letećih objekata (NLO).

Jedno saslušanje je održano u petak, kada su članovi Kongresa došli na sednicu s gomilom upitnika, da bi dobili samo uvijene odgovore koji nisu nimalo razotkrili šta tačno Vlada zna o vanzemaljskim bićima, piše The New York Times (NYT).

PREDLOG ZA NEDELJNI RUČAK: Krompir i rolovana teletina koji se tope u ustima (RECEPT)

Brifing je održan iza zatvorenih vrata. Glavna zvezda bio je Tomas A. Monhajm, glavni inspektor zadužen za obaveštajnu zajednicu, koji je trebalo da pomogne članovima Odbora za nadzor američkog Doma poslanika da shvate ima li ičega u bombastičnim tvrdnjama koje je uzbunjivač Dejvid Grusč izneo.

Svedočenje bivšeg obaveštajca

A tu je, naravno, i eksplozivno svedočanstvo Dejvida Grusča. Nekadašnji vojnik i obaveštajac tvrdi da američka Vlada drži vanzemaljska tela koja su našli na mestima pada NLO-a, zatim da vojska skreće novac iz drugih projekata kako bi mogli zataškavati prikupljanje materijala s mesta pada NAF-ova te kako bi finansirali reverzibilni inženjering vanzemaljskih tehnologija. Tvrdi i da su ljudi povređeni u pokušaju skrivanja ovih operacija te da se suočio s odmazdom nadređenih zbog svojih tvrdnji. Pentagon sve negira.

Sednica u petak je donela vrlo uzbudljive naznake u Monhajmovoj prezentaciji, koja navodno potvrđuje barem deo onoga što navodi Grusč.

„Ovo je prvi pravi brifing koji smo imali i koji je, rekao bih, doneo napredak po pitanju tvrdnji gospodina Grusča“, kazao je poslanik Džeren Moskovic, demokrata s Floride.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter